Статистика
Всего в нашей базе более 4 326 003 вопросов и 6 443 782 ответов!

Заполните

10-11 класс

таблицу, поставив предложения в соответствующие времена пассивного залога:

Задание во вложениях.

катюня2233 10 сент. 2014 г., 14:34:55 (4 года назад)
Рейтинг
+ 0 -
0 Жалоба
+ 0 -
Hurle10
10 сент. 2014 г., 17:00:21 (4 года назад)

вооооот.... )))))))))

Ответить

Другие вопросы из категории

Fill in the gaps with was/were.

1.My friend...in the country last summer.
2.I...at home an hour ago.
3.... he in the Zoo yestarday?
4.Sam and Steve .. very happy
5.Who..at the perty last Sunday?
6.The mouse... very hungry and angry.
7.She... very sad last Monday.

Ребятки привет, нужно перевести эти предложения! прошу помогите)

1.He should have moved from a house into a bungalow.
2.They will be allowed to begin work inside the house when the outer shell is complete.
3. Since the 1980s council tenants have been able to buy their own homes very cheaply if they have lived in them for over two years.

ТОЛЬКО НЕ ЧЕРЕЗ ПЕРЕВОДЧИК,нужен согласованный,хороший перевод
я надеюсь на вас:)

Exercise number 13)))))

Читайте также

Помогите пожалуйстааа прошуу:*** Заполните пропуски глаголом to be? употребляя соответствующую форму настоящего времени : 1.They...old friends. 2.I...a

teacher. 3. The weather...is good today. __ Заполните пропуски глаголом to be? употребляя соответствующую форму будущего времени: 1We...interested in his progress. 2.I... your new teacher.

Буду очень признателен за помощь! Заполните пропуски в предложениях глаголами to be,

to have, оборотом there + to be, употребляя соответствующую форму в Present Indefinite Tense. Переведите предложения на русский язык.

1) I … a new modern computer.

2) This man … a very good memory, he can remember everything very well.

3) … a lot of classrooms in this Institute.

4) Mr. Black … an engineer, his brother … a mechanic.

4. Заполните пропуски нужными предлогами в скобках. Переведите предложение на русский язык.

1) The plane arrives in London… 8.30 a.m. (from, at, with)

2) He prefers travelling… plane. (by, for, on)

3) My sister plans to take a trip… car. (by, for, on)

4) She enjoys riding… a car. (by, in, for)

5. Употребите глагол, данный в скобках, во временах Present Simple, Present Continuous, Present Perfect, Present Perfect Continuous, добавив необходимые обстоятельства времени. Переведите предложения на русский язык.

She (grow) nice flowers

Вопрос 1 Заполните пропуски в предложении. You haven’t got any English books, … …? Выберите один ответ: haven’t you you, do have, you do, you

Вопрос 2 Заполните пропуски в предложении. … … … to the country this summer … …? – Yes, … . Выберите один ответ: You, will, go, won’t, you, we, shall You, will, go, ---, ---, we, do Will, you, go, won’t, you, we, shall Will, you, go, won’t, ---, we, shall
Вопрос 3 Заполните пропуски в предложении. … … to the cinema yesterday, … …? Выберите один ответ: They, did go, didn’t, they They, went, didn’t, they Did, they go, didn’t, they Will, they go, won’t, they
Вопрос 4 Заполните пропуски в предложении. She does not read … …. Выберите один ответ: a, lot of ---, not many ---, Little a, little
Вопрос 5 Заполните пропуски в предложении. … … … to Moscow again, … …? Выберите один ответ: Do, you, come, you, don’t you, will, come, won’t, you Will, you, come, you, do Will, you, come, won’t, you
Вопрос 6 Заполните пропуски в предложении. I have got … … books on this subject. I shan’t buy any more. Выберите один ответ: ---, few not, many a, few not, much
Вопрос 7 Заполните пропуски в предложении. … you … student? – Yes, I …. Выберите один ответ: Are, a, am Are, ---, am Will, a, will Is, ---, do
Вопрос 8 Заполните пропуски в предложении. … … … this work later, … … ? Выберите один ответ: Do, we, will, won’t we We, shall, do, shan’t, we Will, we, do, won’t, we Shall, we, do, shall, we
Вопрос 9 Заполните пропуски в предложении. … … … to see us on Sunday? – No, they …. Выберите один ответ: Will, come, they, not Shall, they, come, won’t Will, they, come, won’t Will, they, come, don’t
Вопрос 10 Какое из предложений построено верно? Выберите один ответ: If I will help you, will you complete this work tomorrow? If I help you, will you complete this work tomorrow? If shall I help you, will you complete this work tomorrow? Will you complete this work tomorrow, If I help you?
Вопрос 11 Заполните пропуски в предложении. … … … for a walk in the evening? – Yes, we …. Выберите один ответ: Was ,we, go, do Shall, we, go, shall We, will, go, will We, does, to go, are
Вопрос 12 Заполните пропуски в предложении. If the weather … fine … Sunday, we … … the country. Выберите один ответ: is, in, shall go, in is, on, shall go, to shall be, on, will go, to will be, at, go, in
Вопрос 13 Заполните пропуски в предложении. When we … in the country, we … in … river. Выберите один ответ: shall, live, shall swim will live, shall swim live, shall swim live, will swim
Вопрос 14 Заполните пропуски в предложении. I have got … … books on this subject but my friend has got very … books on it. Выберите один ответ: A, few, much ---, few, much ---, few, many А, few, many
Вопрос 15 Заполните пропуски в предложении. … … … … there in the evening. Выберите один ответ: There, was, much, people There, will be, many, people Much, people, will be, there Many, people, were, there
Вопрос 16 Заполните пропуски в предложении. How … English books … you …? Выберите один ответ: many, have, got much, do, have many, do, have much, have, got
Вопрос 17 Заполните пропуски в предложении. When she … the work, we shall go … a walk. Выберите один ответ: finishes, for finish, in shall finish, at will finish, to
Вопрос 18 Заполните пропуски в предложении. … … … away tomorrow, … … ? Выберите один ответ: Ann, will, go, will, she Ann, will, go, won’t, she Ann, shall, go, shan’t, Ann Will, Ann, go, will she
Вопрос 19 Заполните пропуски в предложении. … we go … … cinema tomorrow? Выберите один ответ: Shall, to, --- Will, in, the Will, to, a Shall, to, the
Вопрос 20 Заполните пропуски в предложении. … is … … on the table. Выберите один ответ: There, a, pen Pen, there, a Pen, there, the Pens, there, the
Вопрос 21 Заполните пропуски в предложении. Yesterday we … for a walk … … evening. Выберите один ответ: go, on, --- shall go, in, --- went, in, the went, at, the
Вопрос 22 Заполните пропуски в предложении. … pen … on the table. Выберите один ответ: A, were The, will to be The, is ---, shall be
Вопрос 23 Какое из предложений построено верно? Выберите один ответ: Will you come to see us, when you will be in Moscow again? When will you be in Moscow again, will you come to see us? Will you come to see us, when you are in Moscow again? When are you in Moscow again, will you come to see us?
Вопрос 24 Заполните пропуски в предложении. How … English books … you … last year? Выберите один ответ: many, did, have much, did, have many, had got much, had, got
Вопрос 25 Заполните пропуски в предложении. … … … busy on Monday evening, … … ? Выберите один ответ: Will, you, be, will, you You, will, be, won’t, you You, will, be, will, you

Заполните предложения прилагательными, образованными от существительных, данных в скобках 1. It was very ...... so I drove slowly.(FOG)

2.It's nice meeting such a ........ person.(FRIEND)

3.He looked very .......... in that hat.(FUN)

4.They saw a ............... figure at the castle door. (GHOST)

5.Working on the car made her hands ................. .(GREASE)

Преобразуйте слова, напечатанные заглавными буквами так, чтобы они грамматически и лексически соответствовали содержанию текстов. Заполните пропуски полученными словами - существительными.

Lord Byron (1788-1824) didn't live a long life. He was an aristocrat and a fashionable man. But he loved (1) _________ and a simple country life. His (2) ________ attracted Britain and all Europe. He brought to his (3) ____________ romanticism of his times. He was talented and handsome, nobl and brave. (4) ________ admired him. In 1812 he became famous after the (5) _________ of his autobiographic poem "Childe Harold".

СЛОВА, КОТОРЫЕ НУЖНО ВСТАВИТЬ:

FREE

PERSONAL

POET

LONDON

PUBLIC

Преобразуйте слова в скобках так, чтобы они грамматически и лексически соответствовали содержанию предложения. Заполните пропуски полученными словами.

1. The problem was that, without ___________________ it, I was on the ground floor of an approaching revolution.(realize) 2. He rearranged (перенёс) his ________________ for an earlier date.(arrive) 3. He couldn’t sleep last night. He fell _________________ almost in the morning.(sleep) 4. He asked for the key to _____________________ the closed door.(lock) 5. Harry was very _____________________ to find out that he wasn’t miles behind everyone else.(relief) 6. Take _________(s) of the room before you buy any furniture. (measure) 7. I have been in _____________________ with her for 5 years. (partner) 8. Her answer is of great _________________________ to me. (important) 9. Do you get ______________________________ before an exam? (nerve) 10. Jenny got up to make a ___________________________. (speak)
№11 Преобразуйте слова в скобках так, чтобы они грамматически и лексически соответствовали содержанию предложения. Заполните пропуски полученными словами. 1. I'm really bad at Arts. In fact, I’m ________________________. (hope) 2. Who is the guest _______________________? (speak) 3. Prizes are awarded for ________________________. (achieve) 4. The natural world is full of _________________________. (wonderful) 5. He is very brave and _____________________________. (fear) 6. Some sales managers think selling abroad is __________ difficult. (possible) 7. There are lots of ____________________ for my career. (possible) ~ 52 ~8. The __________________ of man was long after dinosaurs` time. (appear) 9. The police are looking for __________________ of what happened. (prove ) 10.It could be quite some time before we see any _______________. (improve) 11.Our washing powder now has a new ________________ formula. (improve)



Вы находитесь на странице вопроса "Заполните", категории "английский язык". Данный вопрос относится к разделу "10-11" классов. Здесь вы сможете получить ответ, а также обсудить вопрос с посетителями сайта. Автоматический умный поиск поможет найти похожие вопросы в категории "английский язык". Если ваш вопрос отличается или ответы не подходят, вы можете задать новый вопрос, воспользовавшись кнопкой в верхней части сайта.