Статистика
Всего в нашей базе более 4 327 480 вопросов и 6 445 031 ответов!

There are 10 questions in this quiz. Choose the correct answer. 1. We study past events

5-9 класс

in ___ .

a) sociology

b) history

c) mathematics

2. The opposite of loose is ___ .

a) find

b) baggy

c) tight

3. Her apartment is on the ___ floor.

a) thirteenth

b) thirteen

c) three

4. Who is your favorite ___ ?

a) singer

b)song

c) show

5. It's the ___ time he has lost his phone.

a) two

b) twice

c) second

6. What did you ___ for breakfast?

a) have

b) go

c) leave

7. She's about 50. She's ___ .

a) middle-ages

b) middle aged

c) medium-aged

8. There were four ___ in the car.

a) persons

b) peoples

c) people

9. Try to get home before rush ___ .

a) hour

b) time

c) traffic

10. There is often a traffic ___ at rush hour.

a) congestion

b) queue

c) jam

44GG44GG 03 окт. 2013 г., 4:26:54 (7 лет назад)
Рейтинг
+ 0 -
0 Жалоба
+ 0 -
Natusik0402200
03 окт. 2013 г., 6:46:53 (7 лет назад)

1B

2C

3A

4A

5C

6A

7B

8A

9B

10C

Ответить

Другие вопросы из категории

Проверьте, пожалуйста, следующие предложения. Правильно ли употреблено время и вообще правильно построены?

She has finished specialized English school as have I. (она, как и я, закончила английскую школу)
Моя подруга поступила в ..университет. Entered или has entered?
If I have some problems I can always come to her and she will calm me down or give some advice. (правильные времена?)

Читайте также

9. Choose the correct answer: Jim rebooted his computer ____ the screen would stop freezing.

1) in order
2) in case
3) so that
4) to
22. Choose the correct item: Jill finally managed ____ his computer when she had understood the cause of the problem.
1) fixing
2) to fixing
3) to fix
4) to be fixing

Say these sentences using the verb (have got).try and use as many version as possible 1.there are many actors in this theatre 2 there are not any wide

streets in this town 3 are there any wooden cups in the museum. 4 the woman*s voice is very weak. 5 there is no tower in the old square. 6 there won*t be any new settlements in this place.

1.Choose the correct item.

1)We (live/have lived) in Hastings now.
2)I (got/have got) two brothers and a sister.
3)He (plays/is playing) football once a week.
4)We (are/have been) here since the shop opened.
5)I always (am drinking/drink) black coffee.
6)(Has/does) he got a camera?
7)When did you (got/get) home last night?
8)(We are/We) going to stay at home today.
9)We (knew/have known) them for a long time.
10)I (worked/am working) there two years ago.

2.Put the words in the correct order.
1)I /on Saturday/ didn't/ you/ at the party/ see/ night.
2)Some/ in the library/ we / interesting/ books/ found.
3)Walked/ around the town/ have/ I.
4)Every week-end/ do/ clean/ you/ the house?
5)Slowly/ he/ getting/ is /better.

3.Put the verbs in brackets into Past or Present Simple Passive.
1)The pet (feed) every day by a girl.
2)The thief ran away but he (find) by the policeman.
3)She always (dress) in funny clothes.
4)Both boys (take) home where they (ask) questions by their parents.
5)He (say) to be my best friend.
6)The cathedral (build) by Christopher Wren after the Great Fire.

4.Choose the correct preposition: out, of, on, at, in, for, to, if necessary.
1)Please take that long pencil ... ... your case and put it ... the table.
2)Please, don't go ... there.
3)Where is Jack? He's ... the blackboard. He's lokking ... it.
4)I usually go ... the office ... the morning.
5)Take your pen ... ... your bag and write this sentence.
6)... what language do you speak ... classes?
7)Peter is always ... time ... his lessons.

5.Fill in proper article.1)When we want to write ... letter, we take ... piece of paper and .. pen. We first write our own address and ... date in ... right-hand corner. Then on ... left-hand side we write ... greeting. We must not forget to leave ... margin in ... left-hand side of ... page. At ... end of ... letter we write ''Yours'' and then sing our name..

V. Correct the mistakes in the sentences. 1. There are some water in my cup. 2. I haven't got no pets.

3. There isn't some apples on the table.

4. There isn't no juice at home.

5. There aren't not books in my bag.

6. Is there some balls under your bed?

7. There are some sweet in the box.

8. Is there some ham on the table?

9. I won't buy no sausage, we have some.

10. Does Mary what want some fruit?

AEO ”NAZARBAYEV INTELLECTUAL SCHOOLS” TASKS FOR COMPETIVE SELECTION OF STUDENTS English, 8 grade 1. Choose the best answer: - Where can I have this

ironed? - ......................... A) At the laundry. B) At the bank. C) At the shop. D) At the post-office. E) At school. *** 2. Choose the best answer: A police officer…. car was parked at the next corner stopped and arrested them. A) whose B) who C) when D) where E) which *** 3. Complete the sentence: Andy said that no other car could go ... his. A) as fast as B) as fast like C) as fast that D) so fast like E) so fast than *** 4. Choose the appropriate variant of indirect speech: Jane said: “Did you see that film last month?” A) Jane interested if I had seen that film the previous month B) Jane ordered if I had seen that film last month C) Jane asked that I had seen that film last month D) Jane asked if I saw that film last month E) Jane interested if I seen that film last month *** 5. Choose the appropriate word(s): Sara and Kelly were getting treatment in the ... hospital. Their cases were.... A) same/similar B) similar/same C) best/same D) bad/same E) bad/best *** 6. Choose the best answer: If you ……… to him, you ……… a lot. A) listen/will learn B) will listen/will learn C) listen/learn D) will listen/learn E) listened/ will learn *** 7. Find the appropriate modal verb: It is raining. You … take your anorak. A) should B) couldn’t C) shouldn’t D) mustn’t E) are must *** 8. Find the right variant: Sergei Bezrukov … as a talented actor by all. A) is recognized B) is recognize C) recognize D) was recognize E) were recognize *** 9. Find the appropriate modal verb: I have got toothache. I … go to the dentist. A) must B) mustn’t C) can have been D) should have done E) should be *** 10. Complete the sentence: He … the newspaper at the time you rang. A) was reading B) read C) was read D) were reading E) readed *** 11. Choose the appropriate variant of indirect speech: John said to Tom: “Do you want to go to the cinema?” A) John asked Tom if he wanted to go to the cinema. B) John asked Tom he wanted to go to the cinema. C) John asked Tom did he want to go to the cinema. D) John asked Tom if do he want to go to the cinema. E) John asked Tom he had wanted to go to the cinema. *** 12. Choose the right variant: By the time the police arrived, the thieves ……. the stolen money. A) had hidden B) hide C) will have hidden D) are hiding E) hid *** 13. Choose the best question: Bill reads newspapers in the kitchen every morning. A) What does Bill do in the kitchen? B) Where do they read newspapers? C) How many newspapers does Bill have? D) Who cooks in the kitchen? E) Where does he buy newspapers? *** 14. Choose the best question: It usually takes her 15 minutes to get to the office by underground. A) How long does it take her to get to the office by underground? B) How long does it usually take you to get to the office? C) Who got to the office in 15 minutes? D) It usually took her 15 minutes to get to the office by underground, didn`t it? E) Where do you get in 15 minutes? *** 15. Choose the right order to make up a story: 1. Meat comes from animals. 2. People cannot live without food. 3. Where does our food come from? 4. People eat domestic birds too. A) 2,3,1,4 B) 4,2,3,1 C) 1,2,3,4 D) 2,1,4,3 E) 3,4,2,1



Вы находитесь на странице вопроса "There are 10 questions in this quiz. Choose the correct answer. 1. We study past events", категории "английский язык". Данный вопрос относится к разделу "5-9" классов. Здесь вы сможете получить ответ, а также обсудить вопрос с посетителями сайта. Автоматический умный поиск поможет найти похожие вопросы в категории "английский язык". Если ваш вопрос отличается или ответы не подходят, вы можете задать новый вопрос, воспользовавшись кнопкой в верхней части сайта.